AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

TACK ÄLSKADE MOR & FAR ♥

Idag har såå mycket blivit gjort i trädgården, och det tack vare mamma och pappa som – som sagt – är här på besök. Hela min ”hallonhäck” har gallrats ner till hälften, trädgårdslandet är rensat, allt vildvuxet ”gräs” har pappa kört ner med trimmern, vindruvor, krusbär är framrotade ur alla hallonplantor (som fullkomligt tagit över min trädgård den här sommaren), så nu har de en chans att växa till sig ordentligt till nästa sommar.

Själv har jag fasen inte gjort något. Är så trött hela tiden, det är så segt första 12 veckorna på graviditeten, man bara sover och sover och sover. Som Madicken. Så det har jag gjort, sovit. Bortsett från att åka med pappa till plantskolan och köpa jord, ett ärende som tog 3 gånger så lång tid som det borde för att min trötta gravidhjärna inte kom ihåg vägen. Sen till råga på allt höll jag på att få punktering på bilen när jag i typ 70 km/h körde rakt in i en trottoarkant! Blev rätt skraj där, inte bra att köra bil när man är så trött!

Nu unnar mor min sig en välförtjänt dusch, jag knapprar här och Alsira partar i sitt rum. Insåg precis hur sjukt mycket grejer hon har, undrar hur det kommer bli med en till?

20110805-161704.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 4