AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Tack Hotellet

Fick ett samtal från Hotell Scandic Plaza, där vi var då skötbordet föll. Det var hotellchefen. Han frågade hur det gått med Alsira och bad så mycket om ursäkt för att skötbordet fallit ned på henne. Personalen hade kontrollerat skötbordet och kommit fram till att det var dåligt att man behövde trycka tillbaka det så hårt. Personalen som jobbade när det hände hade tydligen blivit helt skärrade.

Nu hänger i alla fall en skylt vid skötbordet på Hotell Scandic Plaza som säger ”Tryck tillbaka hårt när du fäller upp skötbordet efter användning”. Så hoppas nu att det inte kommer upprepas, att ingen liten bebis och mamma behöver uppleva det otäcka som vi gjorde.

Nu ska jag ta dagens första dopp i poolen!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × fyra =