AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

TACK!!!

tack snäll alla för gratulationer!

Blir så glad av era kommentarer och ser fram emot att dela den här resan tillsammans med er! Här hemma hade jag fixat räkor, skagenröra och annat smått och gott till Simon när han kom hem från jobbet! Till det drack vi en supergod äppelcider – 0% alkohol, 0% socker, 0% tillsatser! Med andra ord sånt som små bebisar i magen mår bra av!

must

DSC06256

Nu nalkas köttbullar, film och gos i soffan. Och prat om vår familj. Svennefamilj. För det är väl det vi blir nu, 2 barn, volvo, villa, hund… Ha ha – LOVE IT!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − 5 =