AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

TANTHÄNG

Sitter hemma och dricker kaffe med Alex. William kryper runt och är allmänt busig. Alsria sover och jag känner mig ganska stolt som klarar att virka (dock blir det himla mycket fel måste jag erkänna) samtidigt som jag för ett relativt fungerade samtal.

Kanelbullens dag idag så blir nog en sådan på stan. Tänkte ta snålskjuts med Alex in när hon åker vid lunch nämligen. Försökt ragga upp Simme på en lunch för Alex dumpar mig för en annan då, men han var eventuellt för upptagen för att hänga med oss.

Ja ja, en Krispy Lax går ju som tur är ner även utan Simme bredvid!

20111004-105701.jpg

Lilla Wille Wonka!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 2 =