AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

TÄVLINGSDAGS, JA DET ÄR SANT!

Ni som läser min blogg kontinuerligt vet att jag inte är särskilt mycket för att hålla tävlingar. Tycker personligen faktiskt inte särskilt mycket om bloggar där det vartannat inlägg är en tävling som det dessutom i hundra andra inlägg ska tjatas om ”var med” ”tävla, tävla tävla”. Herre gud, vill man vara med så är man väl med? Evigt tjatande tycker jag, dessutom sjukt störande med alla som har sina förbannade tävlingar som ska envisas med att kommentera mina inlägg och där marknadsföra sina tävlingar! Nu publicerar jag ju förvisso aldrig de kommentarerna ändå, men anyway, störande (så för er som sitter i sådana tankar och läser det här vet från och med nu att det är totalt waste of tangenttryck att försöka sig på det), punkt.

M e n  säg den som är helt omöjlig? Inte jag i alla fall, så nu ska jag ha en tävling här i bloggen! Och anledningen till det är att jag verkligen tycker att det här är en kul och fin grej! 

Jag har nu nämligen fått den stora äran att lotta ut ett iPhoneskal värt 299 kr! Och inte vilken skal som helst, nej ett som ni får designa själva, exempelvis med bilder på ert/era barn, eller varför inte en tjusig gravidmage?!

 

Såå… Vill DU vinna? Det enda du behöver göra är att GILLA MyMiracle & Caseapp på Facebook
samt kommentera detta inlägg när det är gjort!
Vinnare drar jag på fredag!

För er som missat hur grymt fint mitt skal blev så kan ni kika på det HÄR!

9 reaktioner på ”TÄVLINGSDAGS, JA DET ÄR SANT!

  1. Å va roligt! Jag är självklart med å tävlar! Har nu gillat både MyMiracle & Caseapp på Facebook :) Hoppas på vinst nu 😉 Kram!

  2. Jag vill vara med och tävla och gillar både dig och CaseApp på fejjan. :) Nu håller jag tummarna för att jag vinner och kan göra mig ett lika fint fodral som ditt. :)

  3. Nämen, vilken fin tävling!! Jag är själklart med! Och har verkligen gillat din och caseapp på ”fejjan”…. :)

    Kram till dig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 0