AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

TISDAGSPAUS

Idag har jag kvalitetstid med mig själv med Alsira är med farmor. Kommer börja med det en stund varje tisdag. Verkligen lyx.

Så idag har jag strosat i mera inredningsbutiker. Tror jag hittat fina vattenglas. Vi har bara 3 likadana hemma så dax att hiva dem och få in nya, likadana, nu när vi fått nytt kök och allt. Planen var egentligen att utnyttja min lediga tid till att få ordning hemma men eftersom idiotbyggarna planerar med *censur* så får jag väl vänta med det till nästa tisdag.

Skönt att få vila öronen och bara vara med sig själv lite nu ändå. Sitter och skriver ned vad jag ska köpa samtidigt som naglarna torkar (passade på att lacka dem) och dricker kaffe.

20120131-112613.jpg

Känns lite ensamt måste jag dock tillägga,
här på fiket är det bara mammor och småkids samt en gammal gubbe.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ tre = 4