AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

”Tjejen med draktatueringen”?

the girl with the dragon tattoo

Ikväll ska jag kirra falukorv och mos till Simon, mig och Simons mamma alias Alsiras farmor. Efter det ska vi, jag och Simme, bege oss på bio och se The Girl with the Dragon Tattoo. Alltså, engelska versionen av, ja vad hette första filmen på svenska? Inte ”Tjejen med draktatueringen” i alla fall väl? Den i alla fall ska vi se, ska bli spännande att se om den är lika bra eller bättre än den svenska.

Men nu först är det mathandling som gäller och lite fler julklappar (vi tycks aldrig bli klara!).
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = åtta