AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Tjejmiddag & Pappakurs!

Sist vi var hos barnmorskan, närmare bestämt i tisdags, tackade min pojkvän ja till att gå på pappakurs. Jag blev väldigt glad över att han ville gå, kan tänka mig att många killar (ja nu är jag fördomsfull) inte kanske vågar gå, fastän jag innerst inne tror de vill. Hur som haver, igår var det dags! Så mellan kl.18 och 20 var han där och snacka ”pappasnack”.

Själv passade jag på att gå ut och äta med barndomsvännen Angelica under tiden, och det måste jag säga var en positiv upplevelse! Vi gick till en av mina gamla favorititalienares  bakficka PAPA på Riddargatan. Hade aldrig varit där innan så det var kul att testa något nytt.

Var ju i vanligt ordning värsta snövädret så Angelica som kom med bil blev lite försenad på grund av det, jag gick därför in och satte mig så länge.

Och väldigt postivt överraskad blev jag när jag helt plötsligt, medan jag sitter och sneglar på menyn, kommer en av servitörerna med en stor drink till mig!

– ”Medan du väntar, och ja, den är alkoholfri!”

Wow, det här placet gillar jag! Så där satt jag med magen i vädret och sipprade rosa drink och studerade människor på lilla restaurangen. Tuffare här i livet kan man ju ha det! Efter en stund kom mitt sällskap och vi beställde in varsin god pasta. Bra torsdagsmiddag :)

Mötte sedan upp min pojkvän på Östermalmstorg där vi hade bilen. Pumpade honom på alla detaljer om pappakursen på vägen hem. Kursen verkade ha varit givande, de hade pratat om förlossning, pappans roll när bebisen kommit, om den gravida kvinnan m.m. Sen sladdade vi förbi SÖS där jag har planerat föda, mest för att kolla in den exakta rutten så inget går snett när det väl gäller!

http://www.italiano.se/papa/index.html

Näe, nu ska jag fixa till mig lite för att åka på föreläsning om Borderline och personlighetsstörningar! :)

Min goa drink!

Min goa drink!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + 9 =