AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

8 reaktioner på ”TJUVKIK

  1. Han ser ju bedårande ut!! Hoppas snart att jag kan få komma och träffa underverket!! Njut massor med den numer stora familjen ;)!!

    Puss Puss <3

  2. Gud va mysigt, det är verkligen nått speciellt med dessa små. Vi fick våran tredje för en vecka sen idag, en liten tös så nu har vi tre töser, helt underbart! Njut så mycket ni kan tillsammans! Hoppas Alsira tycker det är spännande med ett litet syskon :)

    KRAMAR!!

  3. Så mysigt! Är så spänd på att höra allt om förlossningen, hur Alsira reagerat på den nya familjemedlemen, hur stor lillkillen är och allt sånt. Men klart så ska ni vila upp er och bara njuta först :) Härligt! Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − = 2