AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Trött flicka idag

Idag är jag så himla trött! Vet inte om det beror på att jag körde rally här hemma hela dagen igår med städning och vet inte allt!

Blev superglad i alla fall när barnmorskan sa till mig att jag såg ut att var pigg och fräsch som en nyponros! TACK! För en gång skull får man en sådan kommentar när man verkligen behöver den! Kände mig allt annat än som en sådan där jag satt med knut mitt på huvudet (otvättat hår!), osminkad i mina förbannade stretchkläder! Såg dessutom när jag kom hem att jag bara tagit på mig ett örhänge, till råga på allt ett sånt där som liksom hänger ner en liten bit – med det sagt så måste det synts tydligt att jag bara hade ett! Och där sitter min kära kille bredvid mig hela tiden och säger inget! Hur kan man inte se sånt?! Nåja, ingen katastrof skedd! 😀

Jag frågade barnmorskan om man på något sätt kunde lista ut hur lång tid det kan tänkas vara kvar tills förlossningen startar, nu när jag börjat öppna mig och allt! Dessvärre inga glädjande nyheter där utan det kan fortfarande ta tills bf och än längre än så.. Själv tippar hon på en vecka över tiden – weee, fasen va skoj!

Hur som haver så ser jag nu slutet! Vi pratade om smärtlindring, förlossningen, olika ställningar och gick igenom och skrev klart förlossningsbrevet. Fick min ”Liberoklubbenväska” också :)

Bild lånad från Google.com

Bild lånad från Google.com

2 reaktioner på ”Trött flicka idag

  1. ok, jag har dock valt att inte tro allt för mycket på deras ord med tanke på att det finns så många som det gått så himla fort för även om de varit förstföderskor så jag är verkligen öppen för allt. Min mammas första förlossning var också väldigt snabb. Åkte upp kl 7 på morgonen och 10 var hon ute. Jag ska till BM på måndag för hinnsvepning om hon inte kommit innan. Nej du Ulrica! jag hoppas eller jag tänkte iallafall föda barn i helgen så det hoppas jag på:).Jag hoppas du också gör det:).

  2. Men vad skönt att du får gå till BM, ändå en vecka kvar till BF typ. Jag har mitt besök dagen innan BF! Hallåååå.. De besöket hade jag inte räknat med ens, ungen ska va ute tills dess 😉

    Min BM sa också helt allvarligt till mig ”du kommer föda i februari”, sånt vill man ju inte höra fattar hon väll haha! Hatar när folk kommenterar att man kommer gå över tiden. AJ KNOOW men jag vill kanske låtsas i min hjärna att jag inte kommer göra de! Så peppa mig med att jag ska föda snart istället 😉 haha att de inte förstår!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − = 2