AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Underbart att träna!

Stretchar efter gött pass i gymmet!

Kondition 20 min på crosstrainern, efter det blev det vidare träning för rygg, ben, rumpa, bröst, armar och slutligen några bollövningar, för att åter komma åt rumpen och avslutningsvis coremuskulaturen.

Nu ska det sitta fint med middag som Simme har klar hemma till mig!♥

20110919-193816.jpg

En reaktion på ”Underbart att träna!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − = 2