AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Universeat!

Då var vi hemkomna från Universeum! Rekat firrar, apor, fjärilar, rymden, rymdfarkoster, käkat lunch, gått i hängbro över simmande rockor, fotat, slagit sönder glas i kafét, svurit över icke barnvagnsvänliga dörrar och sist men inte minst – haft skojigt!

Vi var där på låset så var lagom med folk, alldeles perfekt! 150 pix i inträde för mig och pappa moffa medan ungarna såklart gick som handbagage. Alsira var inte superimpad av allt men emellanåt så var det helt klart party. Det bästa av allt var helt klart att åka massa hiss mellan alla våningar och kika ut över regnskogen. Till och med mamman tyckte det var ball.

20130208-132534.jpg

20130208-132547.jpg

Hela ligan inklusive lite firrar, en apa plus min massakrerade räkmacka! Öff kööörrs äta räkor på hemmaplan!

Nu är vi hemma tillbaka igen, barnen sover middag, morfar åkte för i jobbet och jag ska ta dagens 4:e kaffe, en chokladruta och sen kika efter gott recept tills ikväll. Lite skön fredagsmiddag tänkte jag unna mig innan jag sätter mig bakom ratten 50 mil imorgon bitti igen!
(Lagom sugen på det uppdraget…)

En reaktion på ”Universeat!

  1. Hhaha det där med kläder alltså ;)…. Fattar grejen egentligen men det var några praktexemplar igår så jag stod där och skratta för mig själv…

    Tack för tipsen med frukten ska se till att hans schema ändras lite ;). Jag är så att säga projektledare över det hela så allt jag säger i frågan är lag. Han gillar nog att slippa att tänka på ifs, men det har get 2,5 kg i resultat sedan i måndags så någon nytta gör det allt. Hoppas bara att han kan komma igång att röra på sig lite mer än 2 gånger i veckan, tror det skulle gå fortare då. Men ett steg i taget!

    Vi är nog i Götet på måndag kommer hem tisdag, tanken är att vi ska dra ner ikväll men jag får fan inte ihop tillvaron här hemma denna dag… Ser ut som ett jävla bombnedslag, två soppåsar måste ut, barnen vägrar sova, jag e lagom pigg, har druckit min första koppkaffe nu och ska dra i mig en till och hoppas på att jag kan få lite fart i baken… I bland undrar man hur man själv får ihop vissa saker, men idag är en sådan dag allt bara inte går… HATA!

    Hur gick det med radhuset?

    Puss<3 tack för save the date !!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett × 7 =