AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Urinvägsinfektion?

Alsira har blivit sämre och nu är jag rädd för att det kan vara urinvägsinfektion. Nån som vet om det i värsta fall är ”farligt” gå med det typ 4 dagar utan antibiotika?

Ska avvakta och se hur hon mår imorgon bitti, men annars får vi kanske leta upp mån doktor. Hon har 38.8 i feber nu och jag tycker det verkar som hon säger till när hon kissar på ett sätt hon inte brukar, det är det som gör mig lite orolig.

Värsta läskigt inte vara frisk så långt hemifrån.

20121029-190831.jpg
Feberflickan och buspojken under lunchen

4 reaktioner på ”Urinvägsinfektion?

  1. Ni kan ju ringa sjukvårdsupplysningen och rådfråga hur ni ska göra, läkare eller inte. De har nåt annat nummer man ska ringa om man är utomlands! Barn kanske lättare får feber vid urinvägsinfektion trots att den inte gått upp i njurarna. Oj nu kanske det blev lite rörigt, sorry! Men sjukvårdsupplysningen som sagt kan ju vara bra att kontakta.

  2. Hej! Fy så tråkigt för henne och er, klart man blir orolig. Har själv haft urinvägsinfektion många gånger och om man i samband med det även får feber ska man väl uppsöka läkare då det kan ha gått upp i njurarna! Så om det skulle vara det så tycker jag att ni ska ta det säkra före det osäkra. Vill inte göra er mer oroliga, ni som föräldrar känner säkert själva hur allvarligt läget är! Hoppas verkligen att det bara är nåt annat som försvinner omgående!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × sex =