AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

V.33+1

Lyfte precis bort en dyblöt och snöig katt från mitt tangentbord. Datorn blev svart men lyckades starta om den så hoppas verkligen inte på senare överraskningar i form av tangenter som pajar eller hårddisk som tackar för sig. Suttit en vecka med en hemtenta som ska in imorgon och vet inte vag jag gör om den skulle försvinna!

Annars har det varit fullt ös hela helgen, finner aldrig ro att sätta mig å checka av bloggar då. I fredags köpte vi ett skötbord! Hittade ett supersött grönt, lite ”old style”. Hade först planerat ha skötbord i badrummet på nedre plan men har konstaterat att det inte är en bra ide att alltid behöva springa ner för en brant trappa för att byta blöja!

I lördags hade vi lite födelsedagskalas för min kära pojkvän som fyllde år i tisdags. Han impade stort med hemmagjord saffranspannacotta!

2 reaktioner på ”V.33+1

  1. Guuuuuuuuuuú va SÖT! Jättefint! Själv köpte man en tråkig på IKEA som nästan ser ut att ramla ihop när som helst 😛 ett bord med fyra smala ben och den billigaste där tror jag…

  2. Hej söt!

    Blir ju super bra det där skötbordet, passar ju perfa hemma hos er!!

    Hoppas helgen varit mysig!!!

    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × nio =