AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Vad är det för en dag…

…är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Alsiras 1-månadsdag! Hurra, hurra, hurra!

Idag hoppas jag att bröstmjölken är extra god!♥

Idag har lillskrollan frångått sina rutiner (om man nu egentligen kan kalla de för rutiner så här snart…), kanske är det nån ”månads-dags-grej”? Hon borde enligt dem vara vaken nu, men sover som en liten gris i sin vagn.

Hon har faktiskt sovit ovanligt mycket sedan igår över huvudtaget, somnade runt 18-tiden igår kväll och har nästan så gott som sovit hela tiden fram tills nu, fast med jämna avbrott för mat.

Får väl se hur denna dagen utvecklar sig. Jag ska ner på stan vid 11-tiden för att möta upp syster för en lunch på mitt favvolunchplace Raw. Har inte ätit där sedan graviditeten, ska bli sååå gott! Innan jag blev gravid var det alltid sushi som gällde när jag var där och åt, men eftersom jag valde att inte äta det under graviditeten så testade jag en av deras varma rätter, å jädrans, blev helt fast så ingen sushi blir det idag heller!

Tänkte pallra mig ner på stan efteråt också för att se om jag hittar nåt till lilla skrollan♥

Hoppla nu rör det sig i vagnen här!

En reaktion på ”Vad är det för en dag…

  1. Krama lilltösen grattis från mig och Milian! Hoppas allt e bra med er och att hennes bra sovrutiner håller i sig ; ) Inatt slog lillkillen rekord! sköönt! Hur är vädret hos er? Börja snöa här inatt, tråååååkiiiigt..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = två