AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

VAD GÖRA?

Idag funderar jag på vad jag ska göra. Med eller utan Alex som jag kanske ska träffa. Mina förslag jag fundrar mellan i nuläget är…

1. Promis till Farsta fram och tillbaka, blir drygt 6 kilometer. Och där hänga lite, checka butiker och kanske käka sushi eller nåt annat gött.
2. Promenera till Farsta, träna på SATS och ha Alsria på MiniSATS… Då kanske ta tuben tillbaka 😉
3. Åka till IKEA och byta en gardinstång, köpa ny kudde till Alsria och köpa på mig annan skit jag inte behöver, ni vet sånt man alltid kommer hem med därifrån. Sen måste jag ju såklart köpa de obligatoriska IKEA-prylarna – de man aldrig kommer därifrån utan – doftljus, storpack värmeljus, storpack vanliga ljus och servetter.

Ikea

Ja det är nog de tre alternativen jag sitter på just nu. Får se hur det blir.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = tio