AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Vändningsförsök någon?!

Konstaterat att lillan ligger kvar på tvären!

Vaknade vid 05-tiden och det var ett jädrans liv inne i magen! Alltid mysigt när det dundrar på oavsett tidpunkt på dygnet! Kunde dock konstatera att det var sparkar från ben, fötter och knän i ena sidan och lite småboxande av händer i andra sidan, inte uppe inte nere…

Fy vill inte göra ett sånt där vändningsförsök, har hört (såklart) från tusen (lite överdrivet) källor nu att det ska göra riktigt ont och vara väldigt obehagligt… Någon som har gjort ett sådant som kan berätta utifrån egna erfarenheter, behöver inga mer skräckisar berättade i sjuttonde hand…

Annars ganska medioker tisdag. Ätit frukost och precis svalt sista morgonkaffet. Ska fixa till mig lite för en lång dag på Universitet. Diskutera krishantering idag, rätt intressant faktiskt.

Min pojkvän däremot sätter sig strax på flygplan till Köpenhamn för att checka in nytt klädmärke till agenturen, verkar vara rätt ok jeansmärke – kanske kan bli nåt! Gabba heter det tydligen, aldrig hört talas om men var ändå en del sjyssta grejer!

http://www.gabba.dk/

Näe, kanske ska dra en klyscha och fånga dagen! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + 6 =