AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Vecka 37 inleds med feber

Idag går jag in i vecka 37! Tycker det vore alldeles lagom om jag födde på lördag, så jag siktar på det nu. Hoppas att lillbebisen är sugen att haka på de planerna.

Alsira har varit lite smågnällig inatt men mest i sömnen, sen vaknade hon för dagen vid 7:30. Vi märkte dessvärre att hon var lite varm och efter en tempkoll konstaterades lite feber, 38.2 grader. Så nu är skruttan redan tillbaka i sängen. Stackars söta, men idag är Simon frisk i alla fall! Puh, alltid är det nåt!

20120218-093323.jpg

Stor, större, största kulan ever känns det som!

2 reaktioner på ”Vecka 37 inleds med feber
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− tre = 5