AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

VIDUNBABY.SE

family

Hela familjen dagen före bröllopet!

…men well, hey darlings, 

Long time no see! I g e n !  

Men hur som helst så finns både jag barnen och mannen kvar på denna jord. Jag är ännu inte gravid med någon tredjeplatsare men det har allt dumpit ner ett gäng andra gulliga bebisar i min omgivning. Min syster har fått sin knodd och ytterligare en mycket fin vän till mig har fått sin. Urmysigt att få gosa med småttisar utan att slippa ta ansvar för nätter, mjölkstockning och allt annat lite mindre mysigt. Men man kan ju inte annat än undgå att bli lite bebissugen!

Min syrra å hennes vapendragare har hur som haver startat en grym grej för dig som småbarnsmor! Checka in deras hemsida HÄR   Klicka på den ljusblå pratbubblan och regga din mejladress så kommer ni inom kort få ett erbjudande ni inte kan säga nej till!

 

Vidun-Baby-logo_with-slogan (1)

Och är du som bloggar intresserad av ett samarbete eller få mer ”inside info” innan den stora lansringen inom kort?
Mejla ditt intresse till linn@vidunbaby.se eller rika@vidunbaby.se

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 4