AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

VINTERTID

Lite sega idag. Kvällen igår var minst sagt intensiv. 3 barn som konstant var igång, däribland en väldigt vaken och emellanåt väldigt arg Alsria. Jetlagen tillbaka till svensk tid har faktiskt varit värre än anpassningen till L.A-tid. Nattningen är en timtal lång kamp varje kväll.

Men middagen var supergod – alla tre rätter – och sällskapet trevligt! Det var Sims syster med familj som var här.

Idag står det lite annat på schemat. Först på listan står bada skruttmaja med pappa. Sen ska jag iväg till gymet och koppla bort allt, bara fokusera på mig själv och kanske sova en stund i bastun… Ska bli så skönt.

situp
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − = två