AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

WHAT TO DO

ta tiden

Att göra listan idag kan, om man läst mitt tidigare inlägg, tänkas bestå av bara massa köksjobb, men icke. Näe, maten får väntas med till torsdag-fredag. Man vill ju ha den färsk så att säga.

Idag är det mina två sista paket som ska fixas. Sen ska jag faktiskt så smått börja kika på detaljer inför Alsiras 1-årskalas som vi nu kommer ha helgen innan hennes födelsedag då köket förmodligen rivs på självaste bemärkelsedagen.

Först och främst ska jag göra lite svinballa grejer hur som helst…

  • diska undan efter gårdagens korvstroganoff
  • hänga tvätt
  • klä på mig
  • bädda sängen
  • dammsuga
  • packa Alsiras väskan inför lunchdejten med Simme

Det där lät inte direkt tråååkigt va?!


ooops
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 3 =