AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

WHATADAY

Utpumpad, nymatad och nyduschad är jag nu äntligen på plats, med nattlinnet på, i soffan här hemma. Känns helt fantastiskt om jag ska vara ärlig. Dagen har nämligen minst sagt gått i ett…

Det hela började med att jag…
Körde Simme till jobbet vid 7:30, hämtade syrran vid 08:10, tid hos veterinären med Splif 8:40, bajsblöja, frukost med syster och Alsira på kaffeverket – pustade ut – , Babyproffsen vid 10:30-tiden – handla de en gåstol till Alsira och lite andra ”nödvändigheter” erhm.., 12:15 köpte thailunch till mig och syster på vägen hem, åt, monterade gåstolen, bytte om till träningskläder, packade om skötväska, blöjbyte, in i bilen vid 14:30, släppte syster på St Eriksplan vid 14:40, parkade bilen där, 14:50 (lätt sen) tog tuben till Gamla Stan, fikade med superhärliga Jenny och hennes mage med Lilla H inuti, på Pontus By the Sea, 17-tiden åkte till St Eriksplan igen, åt en macka från Kajsa Warg på stående fot, lämnade Alsira på Simons jobb där vi även hann med en bajsblöja, 17:30 tog bussen till SATS Tule, 17:45 på spinningcykeln, 18:55 klev av, 19:05 Simon hämtar mig vid gymet, 19:30 beställer en grekisk sallad med tonfisk och kebabsås på Tallkrogens pizzeria, 20:10 nattar Alsira med allt vad det innebär, 20:30 rensar avloppet i badkaret (stopp…), 20:45 ställer mig i duschen…

Ja. Och nu. Nu är jag här. Helt jäkla slut om jag får uttrycka mig så. Men nöjd!

Simon är ute och springer och jag njuter verkligen av lite tystnad. Ska slå på tv:n nu och hoppas på att där går något jag kan vila ögon på ett slag. Så jag säger nog god natt här.

chiccogastol

En sån här ball sak fick min lilla tös idag! Det fick bli en i lite, så att säga, ”manliga” kulörer då den rosafärgade var slut. Eller rättare sagt, det fanns ett visnignsexemplar av den rosa som jag fick köpa om jag ville. Det ville jag, men jag blev så himla sur när jag inte fick rabatterat pris på den så då tog jag den gulblåa i ren demonstration. Klart man ska få rabatt om man köper visningsexemplaret som typ 1000 ungar provsuttit och som dessutom saknade både produktbeskrivning och kartong! Men icke sa den vresiga bruttan. Ja ja, den där gula får väl duga! För vem vet, kanske är det en liten baby boy i magnen?! Å då passar den ju bra. Den är ju rätt så unisex egentligen nu när jag tänker efter.

4 reaktioner på ”WHATADAY

  1. A en sån har vi också tänkt köpa till killis! den färgen var ju superfin! klart man ska få rabatt om man köper visningsex?! vissa expediter är så slöa alltså… vi fick inte heller det när vi skulle handla på nk, det fanns bara visningsexet kvar och vi fick köpa det men bara till orginalpris. å då var det liksom fläckigt också haha helt sjukt … men när vi köpte bilbarnstol så fick vi 10% på priset för den färgen vi ville ha fanns bara som skyltex.

  2. äh, färger är inte så noga! ynglet i magen kanske är en pojke! 😀 helt sjukt att du inte fick den billigare, så är det ju på alla andra butiker? /:
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + 2 =