AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Zebra i Fjädring

På vägen ner stannade jag på en bensinstation i Laxå för att köra ett blöjbyte. Lägligt nog låg en butik – ”Leksakslandet” eller nåt sånt hette den – bredvid macken, och såklart kunde jag inte kunde motstå att gå in…

Massa skojsiga prylar till söta små ungar fyllde den lilla affären vilket ledde till svåra köpbeslut för den köpsugne mamman. Men tillslut, efter att ”testat” ett 20-tal leksaker på Alsira föll myntet på en liten plastgris och en betydligt större zebra i tyg. Zebran hänger på en stålfjäder som gör att man liksom kan ”studsa med den i luften”. Passar perfekt ovanför exempelvis skötbord eller säng.

Pappa aka morfar hängde upp den i en krok här ute på altanen förut, parkerade Alsira som satt i vagnen under så hon kunde sitta där och leka med den studsande nya leksaken i gänget!

Zebran fick garanterat högsta betyg av Alsira!

20110728-194535.jpg

20110728-194551.jpg

2 reaktioner på ”Zebra i Fjädring
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× två = 14