Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Det gick bra på dagis

2011-08-23 @ 20:37

bettyboop3Någon städning och rensning blev det inte idag… Istället hamnade jag framför datorn (ovanligt) men istället för att sitta och facebooka som den nörd jag är satt jag och pluggade :-) Det va så kul att plugga idag, allting gick bra och jag fattade verkligen allting, förhoppningsvis blir jag klar tidigare än vad jag trodde att jag skulle bli. Nu är det bara det praktiska kvar men det fixar jag galant med hjälp av min underbara make och mina underbara grannar som alltid ställer upp :-) Det känns lite dumt att jag inte städade och rensa men det måste ju vara godkänt att plugga istället!?
2011.04.03 06Halv 12 var det dags att hämta hem min lilleskrutt unge igen, det hade gått superbra på dagis så imorgon börjar dom ordinarie tiderna igen :-) Så då ska jag plugga ännu mera, värsta plugghästen har jag blivit men det lönar sig i slutändan… Men nu blir det inget mer plugg för ikväll, det blir lite filmmys med min ? Alla sover så jag antar att jag får se på film alldeles ensam… God NattKommentera