Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lugnet före stormen…

2012-07-15 @ 09:23

IMAG0124Det är tyst, familjen sover och det ända som hörs år lite fågelkvitter utifrån. Det verkar som om solen tagit semester, men det gör inget. Idag tänkte jag lägga all min energi på mina barn och hemmet. Barnen behöver lite lugn och ro så det ska dom få :-)
Igår va Nils gudfar och tant här med lite presenter, Conny fick en ny t-shirt och ett par coola jeans med dinosaurier, Nils fick en ny pyjamas, matchande kläder som hans gudfar har och en mysfilt med nalle puh på. Jag fick också present! Jag fick en H2O-mopp :-) så nu kan jag städa hur mycket jag vill utan att någon gnäller om att jag lånar deras, för nu har jag en egen *lyckligast* Koffe fick en glad och nöjd fru och det kostade inte honom ett öre 😉
Men nu är det dags för frukost, glad bli kul och se när resten av familjen vaknar….Kommentera