Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

men jag då..?

2012-07-12 @ 07:39

TRAR_1~1Jag är trött, rädd och ledsen… Trött på att alltid få ta skit, trött på att alltid göra fel, trött på att aldrig säga ifrån… Jag är rädd för framtiden, rädd för vad framtiden kan ha att erbjuda. Jag är rädd för att göra fel, jag är rädd för att säga ifrån… Jag är ledsen att jag inte alltid kan vara alla till lags. ledsen att jag alltid gör fel, ledsen för att jag aldrig säger ifrån, när ni sparkar på mig…En kommentar på inlägget “men jag då..?”

  • Anonym

    Men herregud! Vad är det för personer du har i din omgivning som behandlar dig illa? Det är ju titt som tätt du skriver sånna inlägg! Va stark Sara, det är många fler som älskar dig…
    Låt alla elakheter rinna av dig. De är bara avundsjuka, du är bättre och starkare än de, de är de som klankar ner som är dåliga människor! Du är grym Sara :-) goo girl!!

    2012-07-12 kl 8:59

Kommentera