Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

När hormonerna tar över

2011-12-30 @ 09:36

argggg_55116199_140315859Hormonerna tar allt mer över min kropp, jag gråter, skrattar, blir arg, besviken, ledsen you name it med några sekunders mellanrum. Jag kan inte rå för det, hormonerna tar över och jag kan bara stå bredvid och titta på. Jag hatar att inte ha kontroll, jag får panik! Idag har det varit en just sån dag, en dag där hormonerna tagit över varenda millimeter av min kropp. Jag vill bara krypa ner i sängen och gråta, bara ligga där tills allting blir bra igen. Dumma hormoner! O så här ska det vara ett par veckor till, va f*n tänkte jag på? Hur ska jag klara av detta med alla dessa hormoner som bombar sönder mig hela tiden. Och med alla människor i min närhet som inte förstår mig? Om en kvinnan redan fått barn så borde ju dom veta/minnas hur det var att vara gravid men icke. Det är dom som gnäller mest om hormon förändringarna. K A O S ! Dumma människor som inte förstår mig.

326252_2744334456417_1499185125_32729034_402822884_oSom tur är har jag mina ”killar” som tillför ljus i mitt mörker! Och med mina ”killar” menar jag inte Koffe och Conny utan Conny och smurfen 😉 Koffe har just nu en förmåga att reta upp mig på ett par sekunder precis som alla andra i min omgivning. Men mina småttingar är mitt allt Vad gjorde man egentligen innan man fick barn? Hur såg ens vardag ut? Är så glad över att jag blivit lyckligt lottad med min älskade son Conny och hans ”lillebror” Och om ett par veckor sitter jag här med två små änglar med en varsin sné gloria 😉

Men nu är det dags att hoppa in i en dusch! Jag ska hämta Becka halv 11 sen blir det en tur till ica maxi för att fönstershoppa lite :-) Sen i eftermiddag kommer Carina och Johan hit och ska fika :-) BesosEn kommentar på inlägget “När hormonerna tar över”

  • Maria

    Förstår exakt hur du känner

    2012-07-26 kl 23:20

Kommentera