Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tidiga mornar

2011-08-24 @ 06:50

Tidiga mornar är verkligen ingenting för mig, jag är seg, trött, sur och sliten.godmorgon Conny vaknade 4:30 han låg inne i sin säng och hostade så jag gick in för att kolla läget och där låg han. Helt utslagen och trött, han följde med in i våran säng för lite morgonmys som jag trodde skulle leda till att han somnade om men han ville bara mysa nån minut sen var han uppe och sprang omkring. Men så fort hans pappa gick ut med Chili kröp han upp i sängen igen och myste, nu ligger han och sover så sött i min säng. Det är snart dags att väcka honom men först tänkte jag försöka få i mig min frukost, en fruktsmoothie. Jag som har så svårt att äta frukost kom på det igår att jag kanske kan få i mig en sån varje morgon utan att spy. Så jag köpte hem ICA’s frukt smoothie påsar (4*125g påsar), yoghurt och provade direkt igår kväll för att se om det var något att ha. Här sitter jag idag igen med en goding i handen och njuter :-) Nu kan jag göra 2olika men i framtiden tänkte jag att jag ska kunna göra flera olika men då måste jag ha mera frukt hemma, fryst frukt är bäst för det hinner inte bli förstört här hemma. Jag hittade en jättebra bok på ICA maxi med 500 olika recept för 59kr, helt okej men inte f*n köpte jag den. Kan ju vara bra om jag provar ifall jag gillar det här med smoothie först. Än så länge verkar det lovande, stod på receptet att man även kunde ha flytande honung till för att få upp lite mer sötma. Ska nog handla hem det och lite mer frukt sen. Men nu är det dags att väcka min son, ge honom frukost och sen göra oss klara för dagis :-) Besos ♥Kommentera