Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Underbar dag =)

2012-07-20 @ 21:01

IMAG0316IMAG0302 Idag var det dags igen, kusin Linda och Krille är i stan och självklart beslöt vi oss för att träffas :-)
Conny blev jätteglad när han såg vilka som kom men samtidigt lite blyg. Vi packade in oss i varsin bil och åkte mot Söderköping för att äta ”lite glass”. I Söderköping är det inga små glassar, men tyvärr glömde jag bort att ta kort på våra glassar innan vi åt dom :-( Men om ni någon gång besöker Söderköping under sommaren så är smultronstället ett måste, om man gillar glass.
Efter glassen tog vi en promenad jäms med kanalen och sedan vidare runt i Söderköping. Hamnade vid en godisbutik där dom hade över 600 olika sorters godis så vi passade på att köpa lite lördagsgodis till Conny :-) och självklart en påse till mig och Koffe också. Men nu börjar det bli dags att trappa ner på onyttigheterna, jag gick ner 4kg direkt efter förlossningen men sen jag gick på mammaledighet den 4juni har jag gått upp 1,8kg igen :-( Lagom tills vi kom tillbaka till bilarna och satte oss i dom kom regnet… Snacka om tur med vädret 😉 Men så fort vi åkte in i Norrköping var regnet borta :-)

IMAG0344

I väntan på Linda & Krille passade vi på att leka i parken :-)

IMAG0346

Alla sätt är bra, utom dom dåliga! Conny åt/drack sin glass med sugrör tillslutKommentera