Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Förlossningsberättelser

2011-09-30 @ 17:20

När jag var gravid upplevde jag att det fanns två läger angående det här med förlossningsberättelser. Många sa åt mig att inte läsa eftersom det bara skulle skrämma upp mig att läsa om alla andras hemska upplevelser (de sa samma sak om program som En unge i minuten och annan förlossingsTV). Sedan fanns de dem som uppmuntrar till informationssökande, och till det här lägret ansluter jag mig. Jag tror på att veta, att känna till en så stor del av verkligheten som möjligt. Så därför läste jag så många förlossningsberättelser som jag bara kunde, och nu tänker jag att det kanske är någon mer därute som tänker som jag och till denna okända syster vill jag nu ge en hel drös med länkar till förlossningsberättelser ute i bloggosfären.

Min förlossning
Stina om Dante och Ilon
HotMama om Movits
Liw om Mait och Alma
Lofsan om Sixten (skriven av partnern) och Baxter
Milias mamma om Milia
MrsViper om Harry
Vi2blir3 om Alice
Mickasj om Izabelle
Mansondust om Seven och Oxy
Lady Dahmer om Tamlin
Sophia om Ava

Jag under min förlossning med Emil:

2011-07-08_13-57-23_687

Här finns några andra samlingssidor med mängder av förlossningsberättelser:

Bloggmammor
Babycenter
Livets stunder
Mammamaffian
Min Bebis


Är det någon därute som vill dela med sig av sin berättelse eller tipsa om någon annan är det bara att lämna en kommentar!

http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/2009/08/06/forlossningsberattelse/10 kommentarer på inlägget “Förlossningsberättelser”

Kommentera