Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Julstämning och julgodis

2009-12-17 @ 23:08

<![CDATA[Idag har jag gjor julgodis! Mycket 😀 (Snälla säg inget till min LCHF-blogg)

Jag har gjort mozartkulor, marsipanbollar med nougat i doppade i choklad och hasselnötsgodis, det vill säga samma sak fast med hasselnötskräm istället för nougat. Jag har gjort min favorit, rocky road (recept), och egen påhittade marshmallowsgodisar – jag doppade marshmallows i smält choklad blandat med hasselnötskräm och toppade med hackade jordnötter. Sockerchock någon?

Vill ni smaka så är det bara att knacka på :) Det är förövrigt väldigt mysig julstämning här med tända ljus och fina julhyacinter.

]]>3 kommentarer på inlägget “Julstämning och julgodis”

Kommentera