Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kafe Sjöstugan – Brunnsvikens pärla!

2012-04-11 @ 20:51

Vi bor väldigt fint här, mellan två vikar och med närhet till skog och natur. Det här är en anledning till att jag verkligen trivs i Bergshamra. En annan anledning är att vid en av vikarna ligger ett av världens mysigaste ställen: Kafé Sjöstugan. Ett ställe vi besöker flitigt både själva och med vänner och familj.

Kafé Sjöstugan ligger jättefint vid Brunnsviken, det tar inte ens tio minuter att gå dit och de har platser både ute och inne. De bakar och lagar allt själv (förutom pannkakorna) och i princip allt är ekologiskt, de har en supergod äppelkaka och världens godaste kardemummabullar! Vi brukar ta med Bamse och sitta ute och njuta av solen, både sommar som vinter (de har filtar att låna). Om sommaren är det många som sitter och njuter av värmen eller badar från bryggan och om vintern är det många skridskoåkare som pausar där. Det är verkligen ett ställe som passar alla och alltid.

Nu i vår har de öppet på torsdagar, lördagar och söndag. I sommar ännu oftare, ni kan läsa mer om dem på deras hemsida och är ni sugna på att gå dit så säg bara till så gör vi sälle!

collage1

Bilder från sist vi var där. Det är verkligen en idyll!3 kommentarer på inlägget “Kafe Sjöstugan – Brunnsvikens pärla!”

 • Alfva

  Låter som ett galet mysigt ställe! Jag har så dålig koll på ”din” sida av stan (eller min egen för den delen) att jag inte alls fastnat för några mysiga caféer och butiker. Men i sommar kanske jag får utforska mer.

  Du hade hamnat i min skräppost igen. Undrar varför den tycker att du ska ligga där varenda gång du faktiskt lämnar en kommentar. Som jag för övrigt är urusel på.

  Och spontant blir jag nyfiken på varför de inte gör sina egna pannkakor?

  2012-04-11 kl 21:45
 • nelin

  Förmodligen för att det är för meckigt att steka pannkakor hela tiden. Det mesta annat förbereds ju på morgnarna innan de öppnar och så!

  2012-04-11 kl 21:49
 • https://www.lm360.us/

  The claim values for Levitra ODT (Staxyn) possess non been reported,
  simply this drug provides a higher systemic exposure compared with the film-coated preparation (Levitra).
  For this reason, these two formulations are not combining weight milligram for milligram
  and thence are non exchangeable. In addition, disdain the percept that an ODT formulation would carry outcome more quickly, both the film-coated tablets
  and the ODT conceptualization let standardized onsets of activeness. https://www.lm360.us/

  2020-10-06 kl 16:35

Kommentera