Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

På tåget hem till Stockholm

2011-04-25 @ 16:49

<![CDATA[Nu är spahelgen slut och vi är på väg hem igen. Helgen har varit fantastiskt och med tanke på hur många lager hud som försvann under kroppsscruben jag gjorde igår så är jag verkligen en ny människa. Jag har också snygga händer och fötter som aldrig förr med matchande nagellack. Jag har skämt bort mig, som ni kanske förstår. Jag har också hunnit vila ordentligt och läst ut min bok, det hinner man sällan när man pluggar på heltid.

Om knappt två och en halv timme är vi tillbaka till Stockholm, tills dess ska jag grotta ner mig i dåliga amerikanska TV-serier och påskäggen vi fick av mamma. På bilden ser ni min utsikt i relaxavdelningen igår: mage, fötter och havet

]]>4 kommentarer på inlägget “På tåget hem till Stockholm”

 • Sången om Nelin » Mitt 2011

  […] på löpande band. Jag bakade surdeg, möblerade om och köpte vagn. Påsken spenderades på spa, vilket var väldigt skönt som gravid och sliten. Jag började blogga om genus i maj och har inte […]

  2012-01-01 kl 13:59
 • Mitt 2011 | Sången om Nelin

  […] på löpande band. Jag bakade surdeg, möblerade om och köpte vagn. Påsken spenderades på spa, vilket var väldigt skönt som gravid och sliten. Jag började blogga om genus i maj och har inte […]

  2013-12-03 kl 20:07
 • prestamos rapidos con asnef

  Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you
  using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform.
  I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

  prestamos rapidos con asnef

  2015-04-03 kl 20:37
 • Laurie

  Asking questions are really pleasant thing if you are not understanding something totally, however this paragraph offers good
  understanding even.
  website; Laurie,

  2015-04-15 kl 1:20

Kommentera