Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Små förändringar är hållbara förändringar

2012-04-18 @ 13:34

Som jag hintade igår försöker jag just nu göra insatser i livet för att må bättre. Till exempel försöker jag hålla koll på och tänka efter kring vad jag stoppar i mig, jag skriver upp allt jag äter och jag kör en sockeravgiftning på ett par veckor (jag tackade nej till en kaka tidigare, heja mig!). Jag försöker även öka på motionen. Som vanligt har jag ambitionen att träna två gånger i veckan vilket helt ärligt var länge sedan jag lyckades med – men utöver det har jag börjat gå längre promenader med hunden och, håll i hatten, så försöker jag gå på lunchpromenader. Det blir inte varje dag  och det blir inte långt men det blir mer än inget alls. Och vet ni, jag älskar det! Den friska luften, solskenet och musikpeppen i lurarna gör underverk med det mesta – både energinivån och inspirationen.

Tidigare har jag försökt med väldigt drastiska förändringar som har haft viss effekt men i slutändan inte hållt i längden och inte haft någon varaktig effekt. Nu ändrar jag då taktik och ändrar i det lilla istället, jag ändrar på ett sätt som är funktionellt och hållbart (tack för inspirationen Lofsan!). Än så länge känns det jättebra och mer än så kan en ju inte begära.

2012-04-18_13-09-20_913

Street art i Örnsberg. Jag älskar’t!Kommentera