Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Suck. Jävla väder. Underbara djur. Jävla väder.

2010-07-29 @ 18:16

<![CDATA[Att vara hundägare är oftast mest underbart. Det största undantaget till det är dock när det är dåligt väder men hundkräket trots allt måste ut fastän det regnar så man kunde tro att nån hällde hela atlantens innehåll över mitt lilla kvarter. just så är det nu. Det regnar. Bamse vill ut. Inte jag! Så här sitter jag och ”väntar ut”, snart så går det inte längre, stackars hund med en så vattenskygg matte.

På tal om djurlivet här i lägenheten så har vi bestämt att Telmakatten ska bli utekatt (eller, hon har bestämt eftersom hon förösker rymma ut för att gå på upptäcksfärd hela tiden, hon är bestämd fröken). Häromdagen provade vi att ta ut henne och få henne att spatsera på den nyinköpta plankan men det var läskigt, doc k verkade hon få smak på utelivet för igår kväll var hon helt plötsligt borta. Ingenstans stod hon att finna i lägenheten och balkongdörren stod vidöppen. Jag trodde aldrig att hon skulle hoppa så långt (självbevarelsedrift?) men jominsann, när jag gick ut för att leta satt hon under balkongen och bligade på mig. Så, hon är bestämd damen, vill hon ut så går hon ut. Fast jag tvivlar på att hon skulle ge sig ut just nu, jävla regn.

Skruttan på sin första utevistelse i våras. Det var läskigt både att vara ute och att gå i koppel. Hon har blivit stor nu, väger över tre kilo. Hon var ju min lilla bäbis bara igår, hur gick detta till?

]]>Kommentera