Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Svennebanan eller piga?

2010-07-27 @ 18:51

<![CDATA[Idag har jag jobbat. Precis som vanligt. Dock hade jag ett riktigt svennebananpass, världens lyx och en riktig sovmorgon! Jag började halv nio och slutade halv fem; jämfört med alla morgnar när klockan ringt allt mellan fyra och halv sex så var det en dröm att få sova ända till sju!

Men, det har sina fördelar att börja tidigt också, för att sluta för dagen vid halv två gör det lätt värt att stiga upp innan världen har vaknat, som värsta pigan. Idag har jag hunnit jobba och träna och nu är dagen snart slut.

Så är det, nu ska jag släpa min svettiga rumpa in i duschen efter 55 minuters spinning.
]]>Kommentera