Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vart tog dagen vägen?

2011-04-10 @ 18:19

<![CDATA[Jag fick nyss dages chock när jag insåg att klockan är över sex redan. Hur hände detta? Jag har ju knappt hunnit med någonting alls idag. Förvisso ganska skönt. Jag åkte hem från mitt scoutäventyr redan igår, dåliga sängar gjorde kaoz med min rygg och jag orkade helt enkelt inte en natt till. Och idag så sov jag till elva och det gjorde inte ont någonstans när jag vaknade :) Sen har jag planterat om lite sticklingar, tagit ett bad och så håller jag på och bakar som vanligt. Nu är min fina mamma här och David står i köket och fixar middag.

Det blir baguetter igen, dock inte bara med vetemjöl den här gången utan med rågsikt och havregryn också. Återkommer med skryt om hur gott det blev senare.

]]>En kommentar på inlägget “Vart tog dagen vägen?”

 • http://cleckleyfloors.com

  Can I simply just say what a comfort to discover someone who truly
  understands what they’re discussing on the web. You definitely
  understand how to bring an issue to light and make it important.
  More and more people must look at this and understand this side of the story.
  I was surprised you’re not more popular because you most certainly have the gift. http://cleckleyfloors.com/

  2020-10-08 kl 20:00

Kommentera