Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register
19
september

Måndag = En ”måste-bok”

Skrivet av den 19/9/17 - 7:19

Alla borde verkligen läsa denna bok. På riktigt. Kanske inte borde, utan MÅSTE. Det skulle göra att fler fick kunskap om hur man kan hjälpa sina barn att ge dem bästa möjliga start i livet som har effekt hela livet, minska risken för demenssjukdommar, bygga upp hjärnans kapacitet och bli en kreativare människa som tänker utanför boxen och är mer stresstålig. Och det bäst aär att man tillför inga konstigheter. Man bara gör det som kroppen är byggd för att göra.
Ö170706-2
Jag älskar denna bok. För den får mig att förstå varför jag springer, egentligen. Inte för att nå resultat, göra bra tider eller hålla en bra förbränningen. Nej, den verkligen orsaken till att jag springer, och ska fortsätta att göra det, är för att det är det bästa sättet att motionera hjärnan. Springandet gör mig till en bättre människa, som kommer hålla huvudet på skaft, bygga nya hjärnceller och nya kopplingar och gör mig till den bästa mamman jag kan vara för mina barn.

Har du inte läst den. Så läs den. Jag lovar, den kommer att förändra din syn på varför du tränar, egentligen. Och den kommer göra att du vill träna av den rätta anledningen.

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


15
augusti

Luft och Lek – Kristinehamn

Skrivet av den 15/8/17 - 7:47

Igår tog vi med barnen på en överraskningsutflykt. De visste inte vart vi skulle åka och hade ingen aning om var vi var när bilen stannade utanför Kristinehamn arena. Innanflr dörrarna väntade inte bara en utan två överraskningar.

När barnen kom in i Lek och Luft-hallen blev de otroligt upprymda och de hann knappt få av skorna innan de gav sog iväg för att testa saker.

Vi hade roligt hela familjen. Tiden rusade iväg och jag fattar inte hur barnen hade ork att hålla på så länge och så intensivt. Det är härligt att se dom röra sig och på Lek och Luft fanns mycket att göra och stora ytor och det inspirerade förmodligen barnen till att springa ännu mer.

I huset finns café med lättare mat och vi åt lunch där efter det lyckade besöket på Lek och Luft. Efter detta fortsatte vi in på Sannabadet där vi alla fick svalka av oss lite efter den aktiva förmiddagen. Barnen gillade extra mycket den 80 cm djupa bassängen där lillan precis kunde ha huvudet över ytan.

Ett besök för vår familj med en heldag på Lek och Luft samt Sannabadet kostade 400 kronor. Jag tycker att vi fick väldigt mycket för dom pengarna och är säker på att vi kommer åka dit igen.
20170729_112049
20170729_112454
20170729_121936
20170729_122254

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


15
augusti

Hej världen!

Skrivet av den 15/8/17 - 5:57

Välkommen till Min bebis bloggportal. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller ta bort det och skriv ett nytt. Börja blogga! Vill du ha hjälp med något i din nya blogg är du välkommen att maila till support@minbebis.com så hjälper vi dig!
Du hittar även vanliga frågor här: http://minbebis.com/blogg/support/

Headerhjälp?

För hjälp med header och bloggdesign kan du kontakta min bebis så kan du få hjälp i mån av tid:

Publicerad i Allmänt | 1 kommentar


15
augusti

Baby Jogger City Tour som resevagn

Skrivet av den 15/8/17 - 5:03

Söker ni en liten och smidig vagn inför kommande resor så har jag svaret, Baby Jogger City Tour.

Har skrivit om den tidigare men tänkte uppdatera er lite mer om hur vagnen blir i hopfällt läge.

När man köper vagnen får man med en smart väska att förvara vagnen i, den väskan funkar även som en ryggsäck utöver ett bekvämt bärhandtag.

Hopfälld och nedpackad i väskan så kan du enkelt försvara vagnen i små bagageutrymmen, på golvet i baksätet i en bil, vid benutrymmet på bussar och tåg samt på bagagehyllan ombord på flyget!
IMG_6796-780x586
Hur smidigt är det inte att kunna köra sitt lilla barn i vagnen hela vägen fram till gaten när man ska ut och flyga?

Vi har bygel och dryckeshållare som tillbehör till vår City Tour, båda original tillbehör. De gick ned båda två i väskan utan problem, måste dock plockas av från vagnen när man packar de i väskan.

Behåller man bygeln kvar på så kan man bära vagnen i den, annars har vagnen ett mindre bärhandtag som sitter fast i sitsen.

Bild på vagnen som helhet och med tillbehören bygel samt dryckeshållare. Åker man på solsemester så är det toppen med den stora suffletten som dessutom är med UV50

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer