Add Comment Register

Loppi blogbag 1-åringen

11251872Då har jag åter igen fått hem en fin blogbag från Loppi. Den har som vanligt ett väldigt bra innehåll, den lilla lådan från folksam har jag fått en gång tidigare och jag gillar den, en perfekt liten ask att ha i väskan ifall olyckan skulle vara framme.

11251880

 

Det var även två produkter från Semper som jag faktiskt inte sett tidigare. Gröt i klämpåse men även rismums i praktiska förpackningar som jag tror är perfekt att ha med sig i skötväskan.

11251879

Serietidningen med bamse kommer garanterat bli populär, sidorna var inte så tunna som serietidningar brukar kunna vara, det var stora bilder och stor text så denna passar perfekt för de små läsarna.

11251876

Min favorit är såklart pipmuggen från avent, jag älskar att köpa nappar, flaskor, skedar, haklappar och pipmuggar i olika modeller och färger, Adéa har lite svårt att dricka ur många av våra pipmuggar men den här skiljer sig lite så jag hoppas att denna kanske är den som passar henne!

 

 

Jag är den som hörs och syns mest!

Jag gillar egentligen inte att gå på bio, jag kollar mest på skräck (Där folk skriker) eller komedier. (Där folk skrattar) Men det är himla mysigt att åka iväg med karln och göra något bara vi och ja, han är en av dom som skrattar och jag är den där som fötts utan humor, en tråkmåns enligt många, men enligt mig har jag kanske lite udda humor, ex kommer jag skratta så jag kissar på mig om du ramlar ner för trappen och halvt slår ihjäl dig innan jag inser allvaret.

Men idag var jag den som hördes mest, syntes mest och förmodligen den alla störde sig på mest. Mitt snörvlande, mina 100,000tals nysningar i nacken på killen framför, mitt prasslande i den där jävla godispåsen och för att inte tala om mina toalettbesök. Idag var jag den där personen som kanske borde portas från biosalongen.

Men jag har haft en riktigt mysig kväll med min kära och det var skönt att komma hem och inte behöva lägga några barn. Adéa hade somnat tidigt, bara att hoppas att hon är snäll och ger oss lite sovmorgon imorgon, men sån tur har man väl inte!

20141114_184550(0)

 

Personliga julklappar!

Jag älskar personliga presenter till barnen, så jag tänkte tipsa om några favoriter här hemma såhär inför jul.

Min personliga favorit är Elias puzzel pall från bondeofsweden. Dom har även väldigt fina minnesboxar, Elias har en som jag spar alla fina minnen i. På Elias dop hade jag klippt ut hans handavtryck i blått papper, alla gäster fick ta en varsin hand och skriva en hälsning åt honom och bland annat dom ligger i hans minnesbox.

IMG_2972  IMG_2943

IMG_3818

Jag har alltid älskat Elias kudde och sängöverkast som kommer ifrån rofa som har mängder med personliga presenter som jag gillar. Vi har bland annat beställt denna underbara dockvagn åt Adéas kusin som vi ska fira i helgen. Adéa har fått en gåvagn och nalle därifrån. Men dom har såklart även saker som passar vuxna.

Kudden kan ni se inne i tältet, och sängöverkastet har han på sig på bild nr2

IMG_3238  IMG_4335

Elias absoluta favorit har alltid varit hans pekbok från lookibooki, jag har valt ut bilder på honom och hans bekanta, under bilderna står det vem det är och Elias kan ägna timmar till att bläddra i den boken.

20131110_195319  20131110_195306

Årets vinterkläder är invigda!

Igår fick vi inviga vinterkläderna, det såg riktigt mysigt ut i vagnen när Adéa låg där nedbäddad med pälsluvan.

20141112_094444

Förra året körde jag på didriksons overall, mössa och vantar, skorna blev ett par pax. Året innan körde jag på overall från fix och även då skor från pax. Overallerna var båda två suveräna och jag märkte väl ingen större skillnad. Skorna däremot tycker jag bara är skit. Båda åren har jag fått lämna tillbaka skorna då det varit olika fel på kardborren.

Men i år kör jag på Lindberg åt båda barnen, Elias har ett set med jacka och byxa och Adéa en overall. Ångrar lite att jag inte valde att köpa overall åt Elias med men förra året ville han inte använda overall så därav valet. Adéa sitter bara i vagnen och får ha tossar från lindex. Till Elias blir det inte pax igen som ni säkert förstår. Idag var vi iväg och hämtade ut Elias nya vinterskor, vi beställde ett par kouma så nu hoppas jag att dom är så bra som alla säger. Adea har jag inte hittat bra mössa åt än, Elias kommer ha en pälsmössa från ullared, väldigt lik didriksons och andra lite dyrare men kostade under 50 lappen! (Älskar att fynda)

Tänk om alla vore lite mer som barn som uppskattar även de små sakerna i livet. Här är min fina grabb tidigare idag, överlycklig över sitt paket med sina nya skor. Han höll hårt i det hela vägen hem och bar stolt upp dom för trappen.

20141113_115310

Följ med backstage. Med dammråttor och valkar hittar ni denna småbarnsmamma i sina bästa år. Hon har tidigare bloggat på flertalet portaler men väljer nu att starta bloggen other side, här kommer hon skriva om den andra sidan av hennes vardag på gott och ont.