Följ med backstage. Med dammråttor och valkar hittar ni denna småbarnsmamma i sina bästa år. Hon har tidigare bloggat på flertalet portaler men väljer nu att starta bloggen other side, här kommer hon skriva om den andra sidan av hennes vardag på gott och ont.

Add Comment Register

Årets vinterkläder är invigda!

Igår fick vi inviga vinterkläderna, det såg riktigt mysigt ut i vagnen när Adéa låg där nedbäddad med pälsluvan.

20141112_094444

Förra året körde jag på didriksons overall, mössa och vantar, skorna blev ett par pax. Året innan körde jag på overall från fix och även då skor från pax. Overallerna var båda två suveräna och jag märkte väl ingen större skillnad. Skorna däremot tycker jag bara är skit. Båda åren har jag fått lämna tillbaka skorna då det varit olika fel på kardborren.

Men i år kör jag på Lindberg åt båda barnen, Elias har ett set med jacka och byxa och Adéa en overall. Ångrar lite att jag inte valde att köpa overall åt Elias med men förra året ville han inte använda overall så därav valet. Adéa sitter bara i vagnen och får ha tossar från lindex. Till Elias blir det inte pax igen som ni säkert förstår. Idag var vi iväg och hämtade ut Elias nya vinterskor, vi beställde ett par kouma så nu hoppas jag att dom är så bra som alla säger. Adea har jag inte hittat bra mössa åt än, Elias kommer ha en pälsmössa från ullared, väldigt lik didriksons och andra lite dyrare men kostade under 50 lappen! (Älskar att fynda)

Tänk om alla vore lite mer som barn som uppskattar även de små sakerna i livet. Här är min fina grabb tidigare idag, överlycklig över sitt paket med sina nya skor. Han höll hårt i det hela vägen hem och bar stolt upp dom för trappen.

20141113_115310
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *