Följ med backstage. Med dammråttor och valkar hittar ni denna småbarnsmamma i sina bästa år. Hon har tidigare bloggat på flertalet portaler men väljer nu att starta bloggen other side, här kommer hon skriva om den andra sidan av hennes vardag på gott och ont.

Add Comment Register

Baby Led Weaning (BLW)

IMG_20141012_075539

Imorgon är det äntligen dags för ett besök på BVC med Adéa igen. Jag tycker det är skönt med kontrollerna så att jag får se att Adéa går upp som hon ska i och med att hon inte riktigt äter lika mycket som andra barn brukar göra i hennes ålder, man ska väl inte jämföra men det är svårt att låta bli ibland och det är klart att man blir orolig. Inte nog med att hon äter en mindre mängd ersättning så har hon vägrat maten vi gett henne, jag har försökt med allt och gjort både egen mat och köpt på burk, men ingenting duger åt damen efter att hon började med ersättning istället för bröstmjölken.

Nu har vi börjat med BLW och det funkar mycket bättre, även om hon inte får i sig mycket så är det i alla fall mer än hon får i sig med sked. BLW innebär lite kort att man helt skippar puréstadiet och går direkt på bitar. Idag har vi ätit bananpannkaka vilket gick hem hos båda barnen, super lätt att göra och mycket godare än vanlig pannkaka. 
Recept:

Ta 2 ägg och 1 banan, vispa ihop det och sen tillsätter jag bara en liten skvätt mjölk! Istället för sylt serverar vi jordgubbar och björnbär. Enkelt, snabbt, sockerfritt och ruskigt gott! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *