Följ med backstage. Med dammråttor och valkar hittar ni denna småbarnsmamma i sina bästa år. Hon har tidigare bloggat på flertalet portaler men väljer nu att starta bloggen other side, här kommer hon skriva om den andra sidan av hennes vardag på gott och ont.

Add Comment Register

Det finns inga positiva effekter av…

Vi alla känner väl igen dom, människorna runt omkring oss som vill vara snälla och skämma bort våra barn lite extra. En godisbit hit, en bulle dit, lite pizza och varför inte coca-cola?

Min son är snart 3år, vad får er att tro att han skulle må bättre av ett glas coca-cola och en pizza istället för en tallrik vanlig husmanskost och ett glas mjölk? Vad får er att tycka att en 3 åring ska ha lördagsgodis? Gav ni era barn allt detta eller är det okej bara för att det är någon annans barn?

Jag tycker inte det är okej, inte någonstans! Jag är hans mamma och tycker att jag har rätt att bestämma att mitt barn inte ska behöva få i sig den skiten som ni väljer att stoppa i honom, av den enkla anledningen att inte jag heller vill stoppa i mig den, för att jag vet vad den gör med kroppen, det finns inga positiva effekter av att ge ett barn detta och för mig är det fullt obegripligt hur man kan vilja stoppa i en 3 åring det när det faktiskt går att undvika. När mina barn blir stora nog att välja själv, när dom vet vad det är dom stoppar i sig, vad som händer med kroppen och dom ändå vill göra det, så visst, men fram till den dagen får mina barn nöja sig med ett lite bättre alternativ, en frukt exempelvis, för trots allt tycker dom lika mycket om det. Sen kan även jag göra undantag vid speciella tillfällen.

Jag hoppas att alla människor runt omkring börjar respektera detta, i annat fall behöver ni inte vara med mina barn.

 

En reaktion på ”Det finns inga positiva effekter av…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *