Följ med backstage. Med dammråttor och valkar hittar ni denna småbarnsmamma i sina bästa år. Hon har tidigare bloggat på flertalet portaler men väljer nu att starta bloggen other side, här kommer hon skriva om den andra sidan av hennes vardag på gott och ont.

Add Comment Register

Idag kom den, domen!

Efter något som kändes som en evighet så kom den idag, domen. Jag vet att jag haft otrolig tur, det har advokaten gjort klart för mig, det här händer nästan aldrig, men jag är glad att det hände mig, att jag slapp gå igenom en process som kunnat ta flera år, istället har jag bara gått igenom några månader.

Vi hade en tid i tingsrätten för ett tag sedan, vi behövde aldrig åka dit i och med att Es pappa ringde och gav medgivande till att jag skulle få vårdnaden. Efter detta har vi bara väntat på att domen skulle komma.

Även om detta blev en relativt kort resa för oss blev den kostsam, jag som älskar att shoppa får nog avstå från det ett tag, alla besparingar och lite till ryker nu. Detta gjorde min dag, jag är otroligt glad att det gick så mycket bättre än jag från början trodde. Men samtidigt kan jag inte låta bli att bli bitter. Att en annan människas dumhet och idioti kan drabba andra människor så hårt, i det här fallet inte bara mig ekonomiskt, det drabbar den person som den här människan sagt sig älska högst av allt. Nej, för mig är allt det här obegripligt.

11031328

 

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *