Följ med backstage. Med dammråttor och valkar hittar ni denna småbarnsmamma i sina bästa år. Hon har tidigare bloggat på flertalet portaler men väljer nu att starta bloggen other side, här kommer hon skriva om den andra sidan av hennes vardag på gott och ont.

Add Comment Register

Jag är den som hörs och syns mest!

Jag gillar egentligen inte att gå på bio, jag kollar mest på skräck (Där folk skriker) eller komedier. (Där folk skrattar) Men det är himla mysigt att åka iväg med karln och göra något bara vi och ja, han är en av dom som skrattar och jag är den där som fötts utan humor, en tråkmåns enligt många, men enligt mig har jag kanske lite udda humor, ex kommer jag skratta så jag kissar på mig om du ramlar ner för trappen och halvt slår ihjäl dig innan jag inser allvaret.

Men idag var jag den som hördes mest, syntes mest och förmodligen den alla störde sig på mest. Mitt snörvlande, mina 100,000tals nysningar i nacken på killen framför, mitt prasslande i den där jävla godispåsen och för att inte tala om mina toalettbesök. Idag var jag den där personen som kanske borde portas från biosalongen.

Men jag har haft en riktigt mysig kväll med min kära och det var skönt att komma hem och inte behöva lägga några barn. Adéa hade somnat tidigt, bara att hoppas att hon är snäll och ger oss lite sovmorgon imorgon, men sån tur har man väl inte!

20141114_184550(0)

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *