Följ med backstage. Med dammråttor och valkar hittar ni denna småbarnsmamma i sina bästa år. Hon har tidigare bloggat på flertalet portaler men väljer nu att starta bloggen other side, här kommer hon skriva om den andra sidan av hennes vardag på gott och ont.

Add Comment Register

Loppi blogbag 1-åringen

11251872Då har jag åter igen fått hem en fin blogbag från Loppi. Den har som vanligt ett väldigt bra innehåll, den lilla lådan från folksam har jag fått en gång tidigare och jag gillar den, en perfekt liten ask att ha i väskan ifall olyckan skulle vara framme.

11251880

 

Det var även två produkter från Semper som jag faktiskt inte sett tidigare. Gröt i klämpåse men även rismums i praktiska förpackningar som jag tror är perfekt att ha med sig i skötväskan.

11251879

Serietidningen med bamse kommer garanterat bli populär, sidorna var inte så tunna som serietidningar brukar kunna vara, det var stora bilder och stor text så denna passar perfekt för de små läsarna.

11251876

Min favorit är såklart pipmuggen från avent, jag älskar att köpa nappar, flaskor, skedar, haklappar och pipmuggar i olika modeller och färger, Adéa har lite svårt att dricka ur många av våra pipmuggar men den här skiljer sig lite så jag hoppas att denna kanske är den som passar henne!

 

 

5 reaktioner på ”Loppi blogbag 1-åringen

  1. Synd att era blöjor är värdelösa och det lockar knappast mig som kund när ni spammar mitt kommentarsfält med eran ”reklam”…

  2. Åh, jag har missat deras bags, fick första dock.

    Sv:Tack! :-)

    Åh vad skönt att allt gick bra med barn nummer två i alla fall och att du kan se fram emot denna förlossning.

    Och du väntar tredje som mig, vad kul :-)

    Vad var det du inte var nöjd med första?




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *