Följ med backstage. Med dammråttor och valkar hittar ni denna småbarnsmamma i sina bästa år. Hon har tidigare bloggat på flertalet portaler men väljer nu att starta bloggen other side, här kommer hon skriva om den andra sidan av hennes vardag på gott och ont.

Add Comment Register

Lyxigt spa event på Sparadiset!

lina och diana collageI fredags åkte jag och fina Anna till Stockholm på Diana och Linas lyxiga spa event som höll till på Sparadiset Södermalm. Det var precis vad jag behövde, komma ifrån kräkor och blöjor och koppla av med bubbel, massage, mingel och modevisning.

collage anna

Collage modevisning

modevisning collage alla

Garderåb var på plats med monter och modevisning, nu ska jag inte tala för alla, men det var himla fina kläder som väckte ett ha begär hos dom flesta.

flower collage

EmbraceUF

UF företaget Embrace Yourself var på plats och sålde armband till förmån av våldsutsatta kvinnor, ett bra initiativ av två trevliga tjejer!

Bubble collage

På plats var även Voya med lyxiga produkter som finns att beställa hos Sparadiset. Men kvällens höjdpunkt var bubbelbadet, minglet och massagen som var precis vad jag behövde, att få komma ut och slappna av. Var riktigt kul att träffa alla bloggare som man skrivit med och följt under alla dessa år.

bubbel collage kdjsa

goodie 1

goodie collageGoodiebagen var i en klass för sig och innehöll bland annat en skrubb från Elisabeth Arden Pro som hade sin världslandsering, ett fint armband från Garderåb, Läppbalsam från No7 och Burts Bees, Presentkort på Sparadiset, Värdecheckar från Valio, Ett väldoftande ljus från klockargården, perfekt i höstens mörker och fotvård från ccs, mm.mm

Stort tack till Diana och Lina som har gjort ett fantastiskt jobb som fått ihop allt och dom hade verkligen lyckats. Jag längtar redan till nästa event, för det hoppas jag att det blir!

3 reaktioner på ”Lyxigt spa event på Sparadiset!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *