Följ med backstage. Med dammråttor och valkar hittar ni denna småbarnsmamma i sina bästa år. Hon har tidigare bloggat på flertalet portaler men väljer nu att starta bloggen other side, här kommer hon skriva om den andra sidan av hennes vardag på gott och ont.

Add Comment Register

Vem hade kunnat tro det.

Klockan närmar sig två på natten och den minsta vaknar nog snart för sin nattliga måltid, jag borde somnat för timmar sedan och kommer ångra att jag suttit uppe imorgon när magsjukan med stor sannolikhet slår ut även mig. För två år sedan kunde jag inte minnas när jag hade magsjuka sist, aldrig hade jag trott att jag två år senare skulle ha den härjandes här hemma var och varannan månad, för visst är det så när man har småbarn, en annan sak jag inte hade kunnat förutse då.

Jag skulle utbilda mig, arbeta och egentligen allt, istället sitter jag här, dubbelt så stor men ack så lycklig. Jag har inte så mycket hår kvar, men tuttarna är desto längre och är det sant att ett gott skratt förlänger livet, så är även det längre. Vem hade kunnat ana hur underbart och turbulent familjelivet kunde vara?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *