Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Äntligen fina amningsBH`ar!

Hejjja Glammom! Jag är så himla glad att jag beställde de här amningsbehåarna. Jag har tidigare gått med så HIMLA fula mormor-behåar fån Lindex och HM. Man kan få vara fin under fast man är mamma eller hur! Det gör att man blir lite piggare och gladare mamma, tycker jag då… Det är inte någon annan än min sambo och Marion som får se mig i dem, men det räcker! Marion stirrade massor på den rosa rosetten i den rosa BH`n, idag när jag ammade, hehe :)

Det var ju så svårt med storlekar, så jag beställde ganska många så jag kunde prova dem hemma och sen byta eller skicka tillbaka de jag inte ville ha. Det slutade med att 3 passade perfekt, och två ska jag byta och en skicka tillbaka. Men alla var altså så himla snygga tyckte jag! Tog kort på två av dem:

IMG_2723IMG_2725

 

Rekommenderar verkligen den sidan för gravida och ammande kvinnor. (glammom.se eller glammom.no)

För övring så gick natten och nattningen bra igår. Jag kom på (åter igen) att hon har kanske någon växtspurt och är hungrigare och jag har inte fattat det, utan hon har liksom ”gett upp” och somnat utav utmattning, men inte helt mätt i magen. Varför jag kom på det var att jag såg på henne igår att hon inte verkade helt nöjd med mat från det ena bröstet längre så hon fick äta ur det andra också och helt plötsligt då så verkade hon så himla nöjd och somnade så himla lätt, helt utan ett knyst eller antydan till gråt.  Så hela dagen och kvällen +natten så åt hon ur bägge och det fungerade fint! Hon sov 12 timmar (5 h sen 15 amning, 4 timmar 15 min aming och sen 3 timmar). Det var så skönt. Och inatt sov hon i sin egna säng HELA natten för första gång! Jag ska erkänna att det var lite jobbigt för mig, så jag var vaken mycket längre efter amningarna och hade fasktist lite svårt att somna om. Jag brukar ju alltid somna 3 minuter efter att jag lagt huvudet på kudden, men nu var jag liksom ”piggare” och hade som sagt svårare att sova.

Jag tinade i tillägg upp pumpad bröstmjölk som jag hade i frysen, för jag tänkte se om hon behövde ytterligare mer mat eller om det räckte med båda brösten. Hon smuttade bara på nappflaskan och var inte alls intresserad av att äta mer. Ok, skönt att veta att jag inte är helt tom på mjölk.

Nu har vi också julpyntat hemma! Eller jag är inte helt klar än. Ska hänga upp gardinerna bara, så sen är jag klar. Ska ta kort och lägga upp det.

Jag ser verkligen fram emot att fira vår första jul med Marion!Taggar: ,

2

kommentarer på Äntligen fina amningsBH`ar!
  1. Har också kikat in på Glammom, haha även fast jag inte har barn än eller är gravid 😛 Men tycker det är så roligt att titta på allt som finns nu när man snurrar i dessa banor.

    Verkligen fina bhar du köpte, tycker det är jättebra att det finns finare alternativ för det kommer jag verkligen vilja ha när den dagen kommer :)

  2. peachpetra skrev

    Tack! Ja, jag är verkligen supernöjd. Du kan passa på att köpa redan nu eftersom de fungerar helt fint fast man inte är gravid eller ammar! Det är nämligen inte alltid de har alla storlekar. Eller de vanligaste storlekarna har vart slut ganska länge och jag fick ett mail för några veckor sedan om att de hade fyllt på lagren igen så jag passade på direkt :)