Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Blir jag en bullmamma?

Jag har länge önskat mig en ny riktigt bra och kraftig köksmaskin. Jag älskar ju att laga mat och baka, och den maskinen vi har (Bosch) är jag inte så himla nöjd med. På jobbet (jag är lärare i Mat og Helse, hem och konsumentkunskap) så har vi såna där bra Kenwood maskiner som är helt super. Jag har använt dem så många gånger och är så trygg på dem att jag önkar mig sån maskin hemma också. Jag är ju en sån som alltid ska läsa på nätet om tester och vad som rekommenderas osv. Den maskinen är tydligen också testvinnare 2013! http://www.test.se/koksmaskiner/testvinnare/

I fredags (förra) så var det Black friday och elkjøp (Elgiganten) hade ett super erbjudande på just den maskinen! Det var ett superpaket med en massa utrustning som följde med i tillägg till degkrokar och vispar, som köttkvarn och blender.  Den kostade egentligen 3790:- och jag har varit för snål för att köpa den, men nu var den på rea till 2200:- ! Jag blev så glad och jag önskade mig den i julklapp. Det är en dyr julklapp, men den är liksom en julklapp till oss båda eftersom hela familjen får njuta av resultatet. hehe. Smart va?

Kenwood Major

 

Så, jag kanske blir en sån bullmamma som bakar färkst bröd i helgerna och att det doftar nybakade bullar i trappuppången när barnen kommer hem från skolan. :) Inte mig imot, men det enda negativa med det är att jag är så svag för bullar och bakverk själv att det kan bli jobbigt att ha bullar sådär liggande hemma. Det slutar med att jag äter upp dem själv. Min sambo är egentligen inte sååå himla förtjust i bullar och bakverk, eller han är duktigare att begränsa sig. Så när jag har bakat hittils så har jag alltid delat ut en massa bullar till vänner och grannar så vi inte har så mycket hemma. Ja… jag är en svag själ… hehe

Men nu har altså maskinen kommit (posten) så vi ska hämta den idag så jag kan baka något redan idag eller imorgon! Jippiiii!!Kommentarerna är stängda.