Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dags att boka babysimning

Jag och min sambo har länge pratat om att Marion ska börja i babysimning. Jag har googlat runt lite och hittat några kurs som finns i närheten och några lite längre bort. Det står att bästa åldern för att börja är vid 3 månaders ålder, och innan de fyller 6 månader för då sluts reflexen som gör att de inte sväljer vatten när de dyker. (Jag vet inte vad det heter på svenska). Så kommer det till att vi ska välja plats och tid. Det som ligger närmast, bara 10-15 minuters promenad har en kurs som börjar klockan 9.00 på måndagar eller tisdagar. Det tycker jag är allt för tidigt. Det blir bara stress när man ska dit, för vi (jag och Marion) älskar att sova och vaknar ca 9-10 tiden på morgonen och morgonen är min favoritstund då Marion är så himla glad och aktiv och söt helt enket. Vill inte starta dagen med att stressa ihjäl oss. Så… då blir det något längre bort. Sen var det kurs på kvällarna… det passar heller inte… hehe. Jag vill ha kurs ca klockan 13-14… är det för mycket att begära?  hehehe :) Jag får tänka på saken. Men det kan man inte göra för länge för kurserna blir fort fulla. Det är väldigt populärt, och många kurser är redan fulla, och platserna släpptes bara några dagar sedan.

Vattnet ska vara mellan 32-34 grader. Jag vet att Marion inte är så himla förtjust i kallt vatten, och inte jag heller i och för sig, så det blir intressant att se om det blir en massa gråt istället för badning.

Idag var vi på jullunch på jobbet. Marion var så himla glad och pratig och charmerade alla i personalen. Det var skönt att se att hon inte brydde sig alls om att andra höll henne och att hon var så avslappnad hos andra. En kollega tog henne och gick runt med henne till de olika borden så jag kunde få äta min lunch. De var borta länge och sen blev Marion lite trött och nästan somnade i hennes famn. När jag kom så hade hon nästan somnat och saknade inte mig alls. Det var verkligen härligt att se att hon var så trygg hos andra och att hon inte behöver vara fastklamrad i min famn. Det var ju ändå personer hon aldrig hade träffat förr.  Men jag vet inte 0m alla bebisar i den åldern är det och att det blir värre när de blir lite äldre. Men än så länge njuter både jag och Marion av andras sälskap men ändå tillsammans :)

 

 Kommentarerna är stängda.